Повече от 1 милион души в България са гледали финалния

...
Повече от 1 милион души в България са гледали финалния
Коментари Харесай

Над 1 милион души в България са гледали победата на Григор Димитров във финала в Лондон

Повече от 1 милион души в България са гледали финалния мач, в който Григор Димитров победи Давид Гофен и завоюва финалите на АТП в Лондон в неделя вечер. Това оповестиха от " Мобилтел ", като се позоваха на своите данни за " Мтел спорт 1 " и платформите Mtel Now и ppv.mtel.bg, както и на Nielsen AdMosphere за целевата група " Всички 15+ " за Българска национална телевизия 1 и " Диема ".

" Мтел " даде правата на Българска национална телевизия 1 и " Диема ", с цел да може срещата да бъде излъчена в народен ефир.

" За съпоставяне огромни футболни събития като квалификацията за международно състезание сред България и Швеция и финалът на Шампионска лига са били гледани от по към половин милион фенове у нас ", се споделя в информацията до медиите.

" Убеден съм, че решението да споделим страстта от огромния триумф на Григор Димитров беше вярно. Вярвам, че направихме доста българи щастливи. Григор реализира нещо необикновено, нещо, което не се случва всеки ден, нещо, което си струваше да се види от оптимален брой хора в България ", сподели Симеон Донев, старши шеф в отдел " Маркетинг " в " Мтел ".

От компанията показват, че и през новия сезон " Мтел спорт 1 " ще излъчва онлайн най-интересното от шампионатите " Мастърс ", ATP 500 и ATP 250.



Всичко, което би трябвало да знаете за: ATP финалите в Лондон (101)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР