Повече българска музика в национален ефир – тази идея обединява

...
Повече българска музика в национален ефир – тази идея обединява
Коментари Харесай

Орлин Павлов с нова песен, вдъхновена от участието му в Пътят на честта

Повече българска музика в народен ефир – тази концепция сплотява напъните на Вирджиния Рекърдс и NOVA и следващият резултат от това партньорство е песента „ Див Рай “ в осъществяване на Орлин Павлов.

Освен кадифеният глас на българската музика, през последните години Орлин Павлов се утвърди и като сполучлив артист. Участието му в една от основните функции в новия сезон на сериала „ Пътят на достойнството “ на NOVA напълно не е инцидентно. Именно телевизионната поредност се трансформира във ентусиазъм за новата му ария, чийто текст е дело на един от най-интересните родни създатели Росен Кукошаров. Музиката на „ Див Рай “ пък е основана от задграничен инди екип, част от който са финалистът от седмия сезон на American Idol - David Hernandez, шесткратният притежател на награди Emmy - Edward Wohl и надареният продуцент Daniel Braunstein.

Режисьор на видеоклипа е Виктор Чучков, оператор – Борис Славков. Проектът, продуциран взаимно от Вирджиния Рекърдс, NOVA и Албион Филмс е осъществен под управлението на Александър Христов. В ролята на „ същинската “ обич на Орлин влиза модела и актрисата Карина Неделчева. Клипът е сниман на три местоположения в продължение на 22 часа. В него изпълнителят минава през голям брой трудности, с цел да бъде с обичаната си, а фрагменти от самия сериал „ Пътят на достойнството “ стават част от разказаната във видеото история.

Официалната премиера на “Див Рай” е през днешния ден (17.09.), в 18:00 ч. в радио и телевизионния ефир, както и в YouTube и Vbox7 каналите на “Вирджиния Рекърдс “ и всички стрийминг платформи – Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и други



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР