Повдигнати обвинения за умишлено убийство на 7-годишното момиченце в Момчилград

...
Повдигнати обвинения за умишлено убийство на 7-годишното момиченце в Момчилград
Коментари Харесай

Цацаров огласи неизвестен факт от покушението срещу данъчния шеф Иво Стаменов

Повдигнати обвинявания за съзнателно ликвидиране на 7-годишното момиченце в Момчилград към момента няма. Това съобщи в Чирпан основният прокурор Сотир Цацаров. Обвинител номер едно бе в града за откриването на обновената постройка на районната прокуратура, осведоми Дарик.

Основната версия, по която се работи за стрелбата против данъчния началник Иво Стаменов в столицата, е посягане по отношение на него вследствие на осъществяване на служебните му отговорности. 43-годишният шеф на отдел " Фискален надзор " в Национална агенция за приходите бе прострелян през вчерашния ден сутринта, до момента в който се движел с колата си по столичната улица " Дунав ".

Стрелецът още не е хванат. Няма информация Стаменов да е получавал закани, стана ясно през вчерашния ден. Провеждат се дейни дейности, свързани с кръга от лицата търговски субекти, с които данъчния чиновник е работил, сподели през днешния ден основният прокурор.

Вероятно е стреляно с карабина, изстрелът е един, другото пострадване е от счупено стъкло, сподели Цацаров във вторник, откакто в първия ден от седмицата се твърдеше, че мъжът е прострелян с два патрона.

Предстои да излезе балистичната експертиза, добави основният прокурор. По-рано от ВМА, където е настанен Стаменов, оповестиха, че положението му е сериозно, а заплахата за живота му остава.

Сотир Цацаров увери, че прокуратурата ще стачкува присъдите на биячите от Асеновград, защото били занижени.

От Чирпан основният прокурор отпътува за Кърджали, където даде обещание, че ще даде повече информация по случая с убитото дете.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР