Повдигнаха обвинение на американският сенатор Боб Менендес за приемане на

...
Повдигнаха обвинение на американският сенатор Боб Менендес за приемане на
Коментари Харесай

Отново обвиниха в корупция американския сенатор Боб Менендес

Повдигнаха обвиняване на американският сенатор Боб Менендес за приемане на подкупи от Катар, оповестява БиБиСи. Държавното обвиняване показва, че корупционната скица е работила в интервала 2021-2023 година

Това не е първото обвиняване за корупция, повдигнато на сенатора. Менендес пледира почтен през октомври по обвиняванията, че е работил като незаконен сътрудник на Египет.

В новият обвинителен акт се твърди, че Боб Менендес е приемал дарове, в това число билети за автомобилни надпревари, в подмяна на мнения, възхваляващи държавното управление на Катар. Последното обвиняване удължава хипотетичния скрит план с една година и включва времето му като ръководител на комисията по външни връзки на Сената - пост, който той напусна след повдигането на първичните обвинявания през септември.

Според държавното обвиняване сенаторът е правил обществени мнения в интерес на Катар, с цел да помогне на даден предприемач да си обезпечи вложения. В " знак на признателност " Менендес получил първокласни часовници, билети за съревнование от Формула 1 и златно кюлче.

Сенатор Менендес показва, че не е направил нищо неправилно.

 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР