Повдигат обвинение на царската дъщеря по показания на дрегерТърсела кучето

...
Повдигат обвинение на царската дъщеря по показания на дрегерТърсела кучето
Коментари Харесай

Княгиня Калина отказала кръвна проба за алкохол

Повдигат обвиняване на царската щерка по показания на дрегер
Търсела кучето си и страдала

Дъщерята на Симеон Сакскобурготски е отказала кръвна проба, откакто била уличена с дрегер, че е карала с 1,5 промила алкохол в издишания въздух. Вчера прокуратурата реши да є повдигне обвиняване единствено по показанията на полицейския апарат, както това стана с певицата Белослава.

51-годишната Калина Муньос блъснала на заден ход стена и преграда на паркинга на хотел “Мура ” в Боровец. Охранител я е задържал и извикал полиция. Пристигналият на място автопатрул ревизирал лидерката с дрегер, като тестът се оказала позитивна.

По-късно брачният партньор є Китин Муньос я оправда, като съобщи, че Калина е била уплашена, защото едното є куче избягало и тя не могла да го открие. По думите на Муньос, брачната половинка му била изпила единствено чаша вино.

Калина беше арестувана за 24 часа в полицията в Самоков, само че бе пусната преди приключването на периода. Джипът “Сузуки ”, с който тя блъснала бариерата, е конфискуван от полицията с протокол за непринудено предаване, според измененията в Наказателен кодекс, влезнали в действие от 8 август. Той не е нейна благосъстоятелност, само че ще бъде арестуван, до момента в който му се направи оценка и в случай че Калина бъде наказана, ще би трябвало да заплати цената му на страната. Тя може да получи от 1 до 3 година затвор. Прокурор ще реши дали има данни и за друго закононарушение по превоза от княгинята.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР