Потвърдихме готовност да окажем подкрепа на ПП. Това заяви съпредседателят

...
Потвърдихме готовност да окажем подкрепа на ПП. Това заяви съпредседателят
Коментари Харесай

Христо Иванов: Тласкането към нови избори е безотговорно

Потвърдихме подготвеност да окажем поддръжка на Политическа партия. Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов след срещата за съдружни договаряния с Политическа партия, съобщи БГНЕС.

Важно е страната да се стабилизира, да се излъчи ръководство и това да стане с първия мандат, сподели Христо Иванов на излизане от договарянията с Политическа партия. Трябва да подходим отговорно и да предотвратим четвърти избори в границите на няколко месеца, добави той.

Това, което свършихме в последните месеци даде добра основа за посоката, по която би трябвало да се продължи. Обсъдихме програмата, да, споделям оценката идващият кабинет да стъпи върху доста ясна стратегия, която да дава база и цели, през съответни тематики в Народното събрание да се търсят национални единодушия, акцентира още Иванов.

Шенген и Еврозоната би трябвало да бъдат акцент. Както и модернизацията на българските въоръжени сили, както и общата рационализация на бранш Сигурност. Още тематики са значими - обучение, просвета, демография, сподели Иванов и добави, че диалогичността би трябвало да се усъвършенства.

Оценяваме какъв брой ще е мъчно, само че би трябвало пламенно да се работи и поръчките, които чухме са безапелационни, излизам с оптимизъм от тази среща. Тласкането към нови избори е безконтролно и ще бъде осъдено от гласоподавателите, сподели Христо Иванов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР