Потресаващата касова бележка от курорта Албена предизвика масово възмущение в

...
Потресаващата касова бележка от курорта Албена предизвика масово възмущение в
Коментари Харесай

Заведението в Албена с вода за 11 лв. я свали на 1 лев

Потресаващата касова записка от курорта Албена провокира всеобщо отвращение в обществените мрежи. На нея се виждаше по какъв начин компания е платила за пица " Пеперони " 29 лева, за бутилка минерална вода от 1,5 л. - още 11 лева, и на практика с още два продукта - една бира и една фанта, сметката става 50.20 лева, оповестява Клуб Z.

``
реклама

Снимките на касови бележки с неуместно високи цени провокираха всеобщо отвращение от това, което се случва по морето на фона на доста по-малкия брой туристи през тази година, оповестява през днешния ден и Нова тв.

„ С моя екип знаем какво сме поръчали и си вършим доста бързо сметка кой какво е ял и пил. И ми направи усещане, че е много висока сметката. И се загледах в цената на водата. В касовата записка пишеше 11 лв.. Направи ми усещане, че и пърленката струваше 9,50 лв. ”, изясни пред малкия екран Васко Чергов, един от хората, разгласили фотоси в обществената мрежа.

Чергов добави, че преди да си поръчат, той и неговата компания са разгледали менюто и си поръчали храна, която в никой случай не е във висок ценови диапазон. 

Собственикът на заведението не се смущава, а си има свое пояснение - цените на минералната вода и пицата са толкоз високи заради обстоятелството, че при започване на сезона групи туристи си поръчват по един брой от тях и му заемат цялата маса.

Към този миг цените към този момент наподобяват по различен метод, добавя Нова тв. Така водата към този момент е понижена 11 пъти и коства 1 лев бутилката. Цените на пиците също са паднали съществено в разгара на сезона – от към 29 лева на 12-13 лева

Маргита Тодорова – шеф на „ Маркетинг и реклама ” към КК „ Албена ”, се извини на клиента за грешката, която е позволил техният сътрудник. За машинация не може и дума да става, защото действителните стойности са си отразени правилно в менюто.

    " Доброто съответствие " качество-цена " е водещо в днешно време. И това е доказателство за избора на нашите посетители. Повече от 40% от тях са ни непрекъснати ", споделя тя.

По думите й наемите в курорта не са се покачили фрапантно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР