Потребителка на TikTok на име Джейни, регистрирана във видео платформата

...
Потребителка на TikTok на име Джейни, регистрирана във видео платформата
Коментари Харесай

Мъж плаща наем цяла година, без да знае, че хазяйката е...

Потребителка на TikTok на име Джейни, записана във видео платформата като jaynedoee0, измислила необикновено остроумен метод по какъв начин да печели пари от жилището си, до момента в който в това време продължава да живее в него, предава Блиц.

Веднага ще се запитате: Как по този начин? Находчивата дама отдава жилището чартърен на личното си гадже, което няма визия, че наемодателката, която получава пари от него всеки месец, е неговата другарка.

Приятелят ѝ заплаща наема и сметките от една година, само че през това време не е подозирал нищо. Момичето споделя, че има жилището от повече от пет години, само че не е обяснила по какъв начин ѝ е хрумнала концепцията да стане по едно и също време хазяин и наемател и да забогатее за сметка на приятеля си.



Доста консуматори на обществената мрежа осъдиха действието на Джейни, като го нарекоха извънредно погрешно. Мнозина са уверени, че момичето просто употребява младежа за свои цели и въобще не го харесва, до момента в който други считат, че хитрата собственичка на парцела е намерила талантлив метод да завоюва пари.

" Това е извънредно. Просто се възползваш от бедния човек за свои цели ". Ако би трябвало да вършиме подобен проект, с цел да бъдете с мъжа си, това е в действителност тъжно ", Да, какво по-хубаво от връзка, построена върху неистина? ", Не знам, мисля, че това е инвестиция и подсигуряване на бъдещето при положение на преустановяване на връзката ", " Приятелко, разгадала си кода, от който се нуждаят доста девойки ", разясняват потребителите в мрежата.

Въпреки спорните мнения от страна на почитателите ѝ, самата Джени не вижда нищо неправилно в държанието си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР