Потребителите на Windows изглежда ще трябва да почакат за новата

...
Потребителите на Windows изглежда ще трябва да почакат за новата
Коментари Харесай

След слуховете: Windows 12 няма да излезе през 2024 г.


Потребителите на Windows наподобява ще би трябвало да почакат за новата версия 12 чак до идната година (снимка: CC0 Public Domain)

В последните месеци се появиха доста клюки, в това число от сътрудници на  Microsoft, че новата операционна система Windows 12 ще излезе тази година. Но съгласно последни, неофициални информации, версията ще се появи на пазара през 2025 година

Предполага се, че разработчиците на Microsoft още веднъж са минали към цикъл на стартиране на нова операционна система на всеки три години, което прави разумна появяването на Windows 12 през 2024 година
още по темата
Но, както оповестява Windows Central, версията може да бъде отсрочена за 2025 година, заради напускането на Панос Панай, който оглавяваше отдела за разработка на Windows и ръководеше плана Windows 11.

Вместо Windows 12 тази година ще излезе Windows 11 24H2 – съществена актуализация с куп нови функционалности, за чието внедряване ще дава отговор изкуственият разсъдък.

Пускането на Windows 11 24H2 за всички консуматори се чака през септември, само че първите подготвени устройства с Windows 11 24H2 ще дебютират още по-рано – на ревюто Computex 2024 през лятото на тази година в Тайпе, Тайван.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР