Потребителите на социалните мрежи обърнаха внимание на неотдавнашното излъчване на

...
Потребителите на социалните мрежи обърнаха внимание на неотдавнашното излъчване на
Коментари Харесай

Страдащата от "невероятна красота" британка разгневи социалните мрежи

Потребителите на обществените мрежи обърнаха внимание на неотдавнашното лъчение на английското шоу This Morning, в което 44-годишната жителка на Лондон Даун Козинс се оплака, че прекомерната й хубост пречи на персоналния й живот. Записът е оповестен и в YouTube.

" Очевидно е, че аз съм доста привлекателна. А и наподобявам доста по-млада. И за трето - с мен е безумно радостно. Не съм някаква типична 44-годишна майка на четири деца ", съобщи Колинс.

Тя се оплака, че мъже от всички възрасти не й давали да си отдъпне, включително даже другари от учебно заведение на нейните деца.
" Пишат ми по-млади мъже и ме канят на срещи, тъй като съм секси. Тези, които са по-възрастни - те не ме занимават със себе си и желаят да им изпратя фотосите си, желаят да видят тялото ми. При това ми дефинират срещи, а даже и да не го създадат, желаят да имат с мен някакви връзки, тъй като наподобявам млада ", разкрива без никаква невзискателност британката.

На фрагментите се вижда, че до момента в който тя приказва, водещите на предаването колкото да съумяват да сдържат смеха си, а потребителите от обществените мрежи незабавно дефинираха държанието на дамата като несъответстващо.



Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР