Потребителите на социалните медии твърдят, че британски турист е заснел

...
Потребителите на социалните медии твърдят, че британски турист е заснел
Коментари Харесай

Мистерия, тъй като хората са убедени, че чудовището от Лох Нес е „забелязано“ от британски турист на ваканционни снимки

Потребителите на обществените медии настояват, че английски екскурзиант е снимал чудовището от Лох Нес на фотография, която стана вирусна онлайн.

Неси е може би най-известната легенда на Шотландия и митичният воден звяр притегля наблюдаващи на Неси от всички краища на земното кълбо. Историята на митичното творение датира от Св. Колумба през 6-ти век, като наблюденията стават все по-чести с новите технологии, което значи, че всеки с телефон може да направи фотография, до момента в който гледа от страната на езерото.

Стив Чалис посети историческото място от Саутхемптън по време на отмора през 2019 година Той посети замъка Уркхарт с брат си на брега на Лох Нес и видя " нещо като талази във водата ". Той направи фотоси на отсрещния бряг, когато му се стори, че е зърнал огромна риба и незабавно извади фотоапарата си. Стив беше не запомнил за случая, само че по-късно стартира да преглежда фотоси от двуседмичното пътешестване по време на първото блокиране през 2020 година Той сподели на The Daily Record: „ Започнах да пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР