Apple iOS 17: Какво предлага и как да го получите

...
Потребителите на смартфони, които гледат iPhone 15, няма да трябва
Коментари Харесай

Потребителите на смартфони, които гледат iPhone 15, няма да трябва да дават стотици долари, за да изпробват всички нови функции на устройството. Актуализацията на iOS 17 на Apple, пусната в понеделник, предоставя някои от същите възможности на по-старите iPhone.

Ето какво трябва да знаете.

Кой може да изтегли iOS 17?

Собствениците на по-нови iPhone, като iPhone XR, XS и XS Max, iPhone 11, iPhone SE (второ поколение и по-нови), iPhone 12, iPhone 13 и iPhone 14 могат да изтеглят iOS 17, показва уебсайтът на Apple. По-ранните модели iPhone обаче няма да поддържат системната актуализация.

Защо трябва да изтегля актуализацията?

Актуализацията на iOS 17 ще позволи на потребителите на iPhone достъп до набор от нови функции, от режим на готовност, който ви позволява да превърнете своя iPhone в вид нощен часовник с час и дисплей за календар, за транскрибиране на гласова поща на живо. В допълнение, потребителите могат да използват технологията AirDrop, за да обменят номера или имейл адреси, да създават анимирани стикери от живи снимки и да оставят гласово или видео съобщение след пропуснато FaceTime повикване, според Apple.

отчетено.

Има ли причини да изчакате, преди да изтеглите?

Има някои предимства да изчакате, преди да преминете към iOS 17. По-новите операционни системи може да идват с грешки, когато бъдат пуснати за първи път, съобщи CNET. Тези грешки могат да причинят проблеми като изтощаване на батерията, забавяне и срив на приложения, според публикацията.

Как да изтегля актуализацията?

Ако нямате активирани автоматични актуализации, можете ръчно да проверите за и инсталирате най-новата актуализация на вашия iPhone. Първо отидете в менюто „Настройки“ на телефона си. Оттам щракнете върху раздела „общи“. След това изберете „актуализация на софтуера“.

Екранът за актуализация на софтуера ще покаже версията на iOS на вашия телефон използва и ви казва, че е налична актуализация. 

Преди да актуализирате операционната си система, уверете се, че имате достатъчно място за съхранение. iOS 17 изисква няколко гигабайта място за съхранение на вашето устройство, за да се инсталира успешно, според към CNET. 

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР