Потребителите на сайта могат да спечелят награди на обща стойност

...
Потребителите на сайта могат да спечелят награди на обща стойност
Коментари Харесай

Слот турнир с игрите на EGT Digital вече започна

Потребителите на уеб страницата могат да завоюват награди на обща стойност 50 000 лева в специфичния шампионат с всички онлайн казино игри на на уеб страницата, който ще продължи до 2 юли в това число.

Потребителите, които изберат да се забавляват със слот-игрите на EGT Digital в интервала на шампионата ще печелят точки, годни за разпределението на дневните награди в шампионата, както и на наградите в генералното класиране след неговото привършване.

Всеки 10 лева в сложени
залози с действителни средства ще бъдат равни на 1 точка.  В случай на тъждество, клиентите с идентичен брой точки ще си разделят премията за съответната по-горна позиция.

Всеки ден в интервала на шампионата, 500-те консуматори с най-вече получени точки ще завоюват друг брой безвъзмездни завъртания като разпоредбите и изискванията за използването им, ще бъдат забележими в меню „ Моите предложения “ на
winbet.bg.

Победителите в генералното класиране ще завоюват и кеш награди, като наградата за спечелилия в шампионата ще бъде 2500 лева, за подгласниците му на второ и трето място, надлежно 1500 и 1000 лева и така нататък Наградите, извоювани от генералното класиране, ще бъдат добавени в потребителските профили като свободен баланс, без изискване за разиграване.

Пълните на шампионата са на уеб страницата
winbet.bg.

Внимание: Участието в
хазартни игри не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на  и на . 

 

(платено съобщение)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР