Потребителите на руската разплащателна система Мир са се увеличили с

...
Потребителите на руската разплащателна система Мир са се увеличили с
Коментари Харесай

Потребителите на руската разплащателна система Мир са се увеличили 20 пъти за няколко месеца

Потребителите на съветската разплащателна система " Мир " са се нараснали с 20 пъти това лято спрямо предходната година, откакто съперниците ѝ " Google " (Google) и " Епъл " (Apple) ограничиха даването на своите платежни услуги в Русия. Това написа съветския ежедневник " Ведомости ", представен от Ройтерс.

" Алфабет " (Alphabet), компанията майка на " Google " (Google), и " Епъл " (Apple) са измежду западните компании, които ограничиха активността си в Русия или напряко я прекратиха след съветската инвазия в Украйна.

Руската разплащателна система " Мир " е приложение, което е създадено от Националната система за картови разплащания на Руската централна банка (NSPK). То е налично единствено посредством мобилни устройства, които са с операционна система " Андроид " (Android). " Мир " е една от дребното системи за безконтактно заплащане, които са налични за хората в Русия, отбелязва Ройтерс.

" Ведомости " написа, че през юли потребителите на " Мир " са се нараснали 5 пъти, базирайки се на представител на Националната система за картови разплащания на Руската централна банка, който не разкрива съответни данни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР