Потребителите на Intel често се оплакват от лошата практика на

...
Потребителите на Intel често се оплакват от лошата практика на
Коментари Харесай

Soyo представи дънна платка с LGA 1151 сокет с поддръжката на четири поколения процесори на Intel

Потребителите на Intel постоянно се оплакват от неприятната процедура на компанията да кара хората да сменят дънните платки с всяко излизане на ново потомство процесори. Но това не попречи на неособено известния производител Soyo да предложи на пазара дъно, което поддържа процесорите на Intel от шесто, седмо, осмо и девето потомство.

Soyo H310CM-V3H V2.0 поддържа всички чипове чак до старите Skylake от 6-то потомство. Дънната платка употребява чипсета Intel H310C, създаван посредством 22 нанометров софтуерен развой, който съгласно спецификациите, поддържа единствено осмото Coffee Lake и деветото Coffee Lake R процесори.

Да си напомним, че H310C е специфичен чипсет, който разрешава работата на операционната система Windows 7 и на най-съвременен хардуер. Производителят е направил нужните промени в това дъно, за безпроблемната работа и на шестото и седмото потомство процесори на Intel.

Дънната платка има 3+1+1 фазово зареждане на процесора, 24-пинов конектор на зареждането и 4-пинов конектор за зареждане на процесора. Налични са два слота за DDR3 оперативна памет, която може да работи в двуканален режим, четири SATA III врата, един PCIe X16 и един PCIe x1 слот. На интерфейсния панел са сложени две PS/2 гнезда, VGA, HDMI, 2 USB 3.1, 4 USB 2.0, Ethernet и общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо.

По всичко проличава, че това е дънна платка за бюджетни компютри, изключително подобаваща за корпоративна среда.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР