Потребители в социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, който

...
Потребители в социалните мрежи скочиха срещу поредния безумен семинар, който
Коментари Харесай

Обвиниха Кобилкина в склоняване на дами към платени секс услуги

Потребители в обществените мрежи скочиха против следващия безразсъден семинар, който е дело на гуруто Наталия Кобилкина. Хората са възмутени от концепцията на сексоложката да учи дамите по какъв начин да си заловен богат мъж, написа "Шоу ".

"Склоняването към проституция не беше ли нелегално или аз съм стар просто… ", гласи един от мненията в Интернет.

Кобилкина разгласява в формалната си страница във фейсбук клип, в който показва младо момиче на име Василена. "Как да имам богат мъж? Има ли формула за това нещо? Попитахме една жена, която умее да намира богати мъже на всички места по света ", подхвана тематиката Наталия. А нейната другарка стартира със заучените фразички, на които биха се хванали единствено най-големите наивници: "Изключително доста имам вяра, че ние и единствено ние сме виновни за нашето благополучие. Отговорни сме за това дали да живеем богат и първокласен метод на живот или се вайкаме, че нямаме пари и живеем в бедност. Аз персонално имам вяра, че има сполучлива формула, която е тествана от моите клиенти. Как да имаме богат мъж в дълготраен проект? Как да бъдем щастливи с този богат мъж и по какъв начин той да бъде богат с нас? Направила съм едно изследване, разпитала съм над 25 милионери какво желаят от дамата до тях. Всички от тях ми дадоха едни и същи отговори, за които ще приказваме на моя семинар. Ако желаете да бъдете щастлива и богата жена, заповядайте ".

Тези семинари костват много солено на присъстващите дами, само че изненадващо постоянно са цялостни, а измежду клиентите ѝ има известни имена от родния елит.

"Кобилкина е част от загадка стратегия на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (ФСБ), целяща да трансформира всички български дами в к*рви ", възмущава се консуматор в мрежата. Какво да вършат мъжете, които не са милионери, е въпросът, който развълнува българската нация и скочи против материалистката Кобилкина.

В нейния уебсайт има сектор "Училище за жрици ", където написа, че "всяка жена е родена като жена, само че не от всяка жена става Жрица ". Имената на семинарите са безумни и като че ли са заимствани от порнографията. Там има куп описания на жрицата, които я показват като най-могъщата владетелка на мъжете, което отново води до това какво съставлява проституцията и проститутката.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР