Потребители на новите очила за виртуална и добавена реалност на

...
Потребители на новите очила за виртуална и добавена реалност на
Коментари Харесай

Потребители на Apple са разочаровани: не могат да гледат VR порно на новите очила за виртуална и добавена реалност

Потребители на новите очила за виртуална и добавена действителност на Apple останали неприятно сюрпризирани, когато разбрали, че не могат да гледат VR порно на тях. Всъщност скъпите VR шлемове идват с съзнателно лимитирана функционалност.

Както показва 404 Media, " ястребовата " анти-порнографска политика на създателя на Apple Стив Джобс към момента е в действие. Очилата Vision Pro не просто не могат да възпроизвеждат VR порно, само че и не могат да се употребяват за наблюдение на VR клипове за възрастни онлайн, написа dir.bg.

Проблемът се крие в кодеците WebXR и API, които хардуерът не поддържа. Ентусиасти са пробвали да оправят софтуерно казуса, само че даже те споделят, че са постигнали стеснен триумф, цялостен с проблеми.

Междувременно, основаната в Сингапур марка за секс играчки Lovense разгласи, че нейното приложение " Lovense Remote " е усъвършенствано за Vision Pro. Потребителите могат да управляват секс играчките на своите сътрудници отдалечено " благодарение на интуитивни жестове с ръце, изясняват от Venture Beat.

Това сочи, че Apple надалеч не са толкоз морални, а може би просто търсят метод да извадят повече пари от основателите на VR наличие за възрастни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР