Потребител във Фейсбук споделя видеоклип от камера, поставена в Пловдивски

...
Потребител във Фейсбук споделя видеоклип от камера, поставена в Пловдивски
Коментари Харесай

Собственик на магазин в Пловдив издирва тийнейджър, извършил кражба в магазина му ВИДЕО

Потребител във Facebook споделя видеоклип от камера, сложена в Пловдивски магазин, от който се вижда по какъв начин младеж си разрешава да извърши кражба. От видеото излиза наяве, че момчето не е единствено, а с него има още две момчета - очевидно негови връстници, които стоят и следят това, което той прави.



Множество мнения валят под обявата на Димитър Тосев, който прави зов към потребителите, че желал да му оказват помощ, с цел да откри момчето, което камерата залавя да извърши действието.

" Като го откриеш, подай го в полицията и в учебното заведение му иди! Потенциален апаш! " - разяснява Николай Козлоджов.

" Облечен от глава до пети в Nike, другояче краде като изкусен апаш с най-малко 5 год. стаж. Адмирации на родителите! " - прибавя Мартина Мирчева.

Друг консуматор - Ангел Стоилов, разяснява, че " това е дете, какво ще му направиш... " и прибавя още " Те, ония отпадъци, в Народното събрание окрадоха страната и смачкаха народа, и не носят отговорност, тръгнали сте тук за някви тъпотии, едвам се намирате на работа ", само че неговият коментар ведна получава отговор от различен консуматор, че всеки би трябвало да носи отговорност за постъпките си и че се стартира от кражбата на дъвки за 1,50, като се стига до доста по-мащабни закононарушения, и че в случай че на детето не му бъде обяснено, че това, което прави е неправилно, може да бъде пагубно за детето.

Също по този начин от коментар на друга потребителка се схваща, че това не е първият път, в който младежите биват хванати в такова действие. По нейни думи те се били пробвали и в нейния магазин.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР