Потребител на Reddit публикува интересна информация. Той забеляза, че матрицата

...
Потребител на Reddit публикува интересна информация. Той забеляза, че матрицата
Коментари Харесай

Започнаха да връщат iPhone XS заради некачествени дисплеи

Потребител на Reddit разгласява забавна информация. Той видя, че матрицата на екрана на iPhone XS демонстрира повече жълт цвят, а белият цвят е по-скоро сив. Оказа се, че новото потомство смарт телефони на Apple има или некачествени или некалибрирани OLED матрици. Любопитно, че при миналогодишния iPhone X сходни проблеми нямаше.



Потребителят с прякор quitethewaysaway разгласява доста обстоен пост, в който съпоставя екраните на iPhone X и iPhone XS. Потребителят декларира, че е шест пъти е заменил своя iPhone XS във фирмения магазин на Apple. Причината е е една и съща: погрешно обрисуване на цветовете.

Разликата добре се вижда даже и в режим True Tone, благодарение на който цветовете на екрана стават по-топли за понижаване натоварването на очите.



Различните медии са на мнение, че най-вероятно потребителят е попаднал на партида с недобре калибрирани екрани. Това е изцяло допустимо, щом е съумял 6 пъти да смени своя нов айфон в еднакъв магазин.



Потребителят quitethewaysaway отбелязва още, че тъмната тематика не е толкоз тъмна в нощния режим на устройството. В iPhone X това е доста мрачен сив цвят, а iPhone XS – ярко сив и ненапълно зелен.

Редица консуматори означават в мненията, че при тях сходен недостатък не се следи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР