Потребител на Reddit под псевдоним Лука Маньота успял да предскаже

...
Потребител на Reddit под псевдоним Лука Маньота успял да предскаже
Коментари Харесай

Пришълец от бъдещето вещае ядрена война заради биткоините

Потребител на Reddit под псевдоним Лука Маньота съумял да предскаже преди четири години курса на биткойна. След единствения оповестен пост на тази тематика, този консуматор повече в мрежата не се е появявал в никакъв случай.

" Аз пристигнах от бъдещето с молбата да прекратите вашата активност. Това обръщение го пиша от 2025 година, " написа тези дни Маньота.

Той описа, че всяка година курсът на биткойна се усилва 10 пъти: през 2010 година е бил $0,1, през 2012 година - $10, през 2013 година - $100.

" След това темпото се забавя и цената му се усилва с 10 пъти, само че на всеки две години: до $1000 през 2015 година, до $10 000 през 2017 година, $100 000 през 2019 година и $1 000 000 през 2021 година, " написа той.

След 2021 година по негови думи, доларите престават да съществуват, а цялото благосъстояние ще съществува в две валути: биткойни и земя.

Миньота твърди, че, когато курсът на криптовалутата изпревари $1000, са се появили услуги за отбрана на " биткойн милионерите ", по този начин наречените цитадели.
" Богатите в биткойни, чието благосъстояние е претърпяло " прехода " (от долари в биткойни), живеят в цитадели - изолирани градове с висока степен на роботизация. Болшинството цитадели зародили на местата на фортификационни уреди, направени за отбрана на машините, копаещи биткойни.

Например, компанията, която всеки знае като ASICminer, на мен ми е известна като град, " продължава " пътешественикът ".

Също по този начин Маньота написа, че държавните управления на страните ще губят надзор над данъкоплатците, а най-големите активи от криптовалутите ще бъдат в четири организации: ASICminer, " Фонда за стабилизация на валутата " МВФ, държавното управление на Саудитска Арабия и държавното управление на КНДР.

" Хората, притежаващи обилни количества биткойни биткойни, са се лишили от другари и разрушили контактите със фамилиите, защото са били принудени да сменят личността си, " написа той.

В умозаключение Маньота приключва, че да се позволи тази обстановка, може единствено посредством нуклеарни оръжия. В резултат ще загинат милиарди души.
" Именно по тази причина ние се свързахме с вас. Да предупредим. Всичко би трябвало да стане по друг метод. Вие не би трябвало да повтаряте нашата орис. Да се унищожи този план още не е късно. Знам, мъчно ви е да повярвате, смятате, че по този начин помагате на света да се избави от картелите на централните банки, които вършат вашите стопански системи, само че аз видях до какво в края на краищата това ще докара, " приключва той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР