Потребител на популярния китайски форум Chiphell сподели първите реални снимки,

...
Потребител на популярния китайски форум Chiphell сподели първите реални снимки,
Коментари Харесай

Реални снимки на процесора Intel Core H с графика AMD Radeon

Потребител на известния китайски конгрес Chiphell показа първите действителни фотоси, а не компютърни рендери на един от новите процесори Intel Core H, формалният анонс на които се състоя при започване на седмицата.
Да си напомним, че в тези чипове на една и съща поставка са сложени процесорните ядра на Intel, графичния ускорител AMD Radeon и стек HBM2 буферна памет.

Според показаните изображения, това е един от прототипите на компактната компютърна система Intel NUC Hades Canyon , първата информация за която се появи преди към два месеца. Тези миникомпютри би трябвало да излязат на пазара през второто тримесечие на идната година.



На една от фотографиите се вижда солидната система за зареждане на новия процесор Intel Core H, която индиректно удостоверява, че трите кристала ще употребяват по-голяма мощ. Според предварителни данни, топлинният коефициент на първите процесори от този вид ще бъде 65 или 100 W, което не е малко за мобилната електроника и вероятно ще се наложи потреблението на по-специално изстудяване.

Първите компютърни устройства, основани на процесорите Intel Core H са планувани за анонс по време на събитието CES 2017, което ще протече от 9 до 12 януари в Лас Вегас.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР