Потребител на име Vivy е открил, че в ОС Windows

...
Потребител на име Vivy е открил, че в ОС Windows
Коментари Харесай

В ОС Windows 11 можете значително да ускорите работата на Explorer при отваряне на папка с хиляди файлове, като използвате бутона F11

Потребител на име Vivy е разкрил, че в Оценка за съвместимост Windows 11 може доста да се форсира работата на Explorer при отваряне на директория с десетки хиляди файлове и няколкостотин подпапки посредством двукратно натискане на клавиша F11 (за превключване на приложението в режим на цялостен екран и обратно).

Докато в операционната система Windows 11 приложението Explorer замръзва или стартира да работи доста постепенно, когато се пробва да отвори директория с доста наличие, двукратното натискане на F11 води до съвсем мигновеното зареждане на наличието в досиетата и основаването на миниатюри за обзор на файловете. Също по този начин опцията за търсене в Explorer става доста по-бърза.

Много консуматори потвърдиха в Reddit, че F11 в действителност им е оказал помощ бързо да отворят директория с над 1800 подпапки и над 25 000 файла в режим на бърз обзор, както преди този момент е ставало в Оценка за съвместимост Windows 7 да вземем за пример, без никакви зависвания или забавяния.

Забележително е, че този трик с двукратно натискане на F11 за ускорение на Explorer работи във всички компилации на Windows 11, в това число тестовите компилации и Windows 11 версия 21H2/22H2.

Преди време разработчикът от Microsoft Дейв Плъмър разкри, че можете краткотрайно да блокирате изскачащите процеси във Windows 7/10/11 Task Manager, като натиснете и задържите клавиша Ctrl.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР