Потопете краката си в тази смес и ще забравите за

...
Потопете краката си в тази смес и ще забравите за
Коментари Харесай

Потопете краката си в тази смес и ще забравите за болката!

Потопете краката си в тази примес и ще забравите за болката!

В нашето тяло непрекъснато попадат бактерии и отрови с храната, напитките и въздуха. Изложени сме на разнообразни фактори на замърсяване, тъй че наша задача е да детоксикираме тялото си всеки ден, с цел да предотвратим съществени заболявания в бъдеще и да ускорим лекуването на болесттите, които към този момент имате.

Има разнообразни способи за реализиране на цялостна детоксикация, само че, несъмнено, най-хубавите от тях са ваните за крайници и макар че това може да наподобява необичайно, резултатите са в действителност невероятни, изключително в случай че японската техника, която почиства цялото тяло, се прави постоянно.

Повечето от нервите в тялото ни се намират по стъпалата на краката, което ги прави доста по-чувствителни, само че на собствен ред ни носят огромни изгоди, тъй като можем да изкореним всяка болест, като им влияем.

И това не са празни приказки! Този японски способ потвърди своята успеваемост в продължение на епохи. Всичко гениално е просто!

Японска техника за изцяло разчистване на тялото и елиминиране на болесттите:

1. Вана за крайници с минерали

Налейте гореща вода в леген или дребна кофа, тъй че краката ви да са изцяло покрити с вода. След това прибавете 2 супени лъжици магнезиев сулфат (магнезий), 2 супени лъжици сода за самун, 2 супени лъжици морска сол, 2 супени лъжици ябълков оцет, етерично масло по ваш избор. Разбъркайте добре, до момента в който всяка съставна част се разтвори.

Отпуснете се и дръжте краката си в тази примес за 30 минути. Не се тормозете, в случай че по-късно лекуване почувствате лека уязвимост, това е част от процеса на детоксикация и е целесъобразно да увеличите приема на магнезий във вашата ежедневна диета.

Ако ви липсва някоя от съставките, можете да извършите ваната без нея, само че успеваемостта ще бъде по-малка.

2. Ванички с бентонитова глина

Във вода прибавете половин чаша Епсом соли, етерично масло и разбъркайте, в стъклен съд разбъркайте малко вода с 3 супени лъжици бентонитова глина и прибавете към водата.

Правете ваната за 25 минути дневно, с цел да увеличите равнището на магнезий в тялото си, както и да увеличите усвояването на други хранителни субстанции.

3. Ваничка с джинджифил и кислородна вода

Добавете 5 супени лъжици кислородна вода и 1 чаена лъжичка джинджифил на прахуляк във водата, разбъркайте и потопете краката си в продължение на половин час. Това средство подтиква възобновяване на клетките и тъканите и също по този начин почиства тялото от всички отрови и бактерии, които се намират в него.

Няма значение кое от трите средства ще употребявате, правете го за един месец всеки ден, освен за детоксикация на тялото, само че и с цел да бъдете в чудесно положение и да укрепите имунната си система.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР