Потопът е отнесъл в морето днес по обед обичаната ветеринарна

...
Потопът е отнесъл в морето днес по обед обичаната ветеринарна
Коментари Харесай

Царево в шок! Морето погълна д-р Даниела Йорданова и майка ѝ съдия Москова

Потопът е отнесъл в морето през днешния ден по обед обичаната ветеринарна лекарка доктор Даниела Йорданова. Както бе обявено по-рано през днешния ден, точно тя е дъщерята на ръководителя на Районния съд в Царево Мария Москова.

Дъщерята и майката са били в дребния Нисан Джук, който е отвеян от приливната вълна в дерето по алеята в кв. Василико. И двете дами не престават да са в неопределеност, оповестява Флагман.бг.

Към 18 часа тялото на една от тях е било изхвърлено от морето – доста покрай брега, следено е към 10 минути, до момента в който прииждащата към момента вода го е повлякла назад във вътрешността.

От отдалеченост 150 – 200 метра е било невероятно да се откри коя е от двете дами.

Ветеринарният кабинет „ Цезар “ е в непосредствена непосредственост до прииждащата от високото вода в посока морето. Нисанът на лекарката е бил паркиран наоколо.

Семейната къща е диагонално против кабинета. Двете дами са съумели да се качат в нисана и да търсят избавление, само че по необясними аргументи са поели надолу към кв. Василико,

където пороят отнася колата непосредствено в морето.

На крайбрежната алея в кв. Василико към 21 часа бе изхвърлено от вълните тяло на мъж. Не може да се организира оглед в тъмното. Той ще бъде осъществен на следващия ден. Не може да се каже чие е тялото. 

Кризисният щаб в община Царево е засипан от десетки сигнали за хора, които са в неопределеност и не може да се откри кой от тях е действителен и кой е подаден в припадък на суматоха.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР