Потиснатата домакиня Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина

...
Потиснатата домакиня Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина
Коментари Харесай

Красимира и Димитър се залюбиха извън „Фермата“

Потиснатата стопанка Красимира Цочева реши да зареже бащата на сина си и да стане свободна птица. В снощния епизод на „ Фермата “ тя призна, че не е щастлива, а до момента е замитала проблемите си и е криела същинските си усеща.

Атлетичната хубавица за първи път изиска да бъде самостоятелна от мъжа, който напълно я устоя, откогато са дружно. Красимира пожела да преобърне хода на живота си точно на 31-ия си рожден ден, подкокоросана от младия, прясно разведен предприемач Митко Калайджиев. От известно време той я убеждава, че е неудовлетворена и тъжна, и е време да зареже комфортната роля на майка и стопанка.

„ Моля те, стой да потискаш желанията и възприятията си! Трябва да смениш курса на 180 градуса! Каза ми, че нямаш фантазии, само че към момента не е късно да поправиш това! “, нахъса я Митко, а на Цочева толкоз й трябваше с цел да се реши на разлъка с бащата на сина си.

Lupa.bg научи, че Калайджиев и Красимира към този момент са отпаднали от риалитито и са двойка и в действителния живот. Репортер на уеб страницата ни засече  влюбените да вървят хванати за ръце в столичен мол. Няколко дни по-късно Краси и Митко отскочиха до Стара Загора, още веднъж като двойка.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР