Потърпевша от опустошителната сила на урагана „Харви“ наруга репортерка на

...
Потърпевша от опустошителната сила на урагана „Харви“ наруга репортерка на
Коментари Харесай

Пострадала от урагана наруга репортерка на Си Ен Ен

Потърпевша от опустошителната мощ на урагана „ Харви “ наруга кореспондентка на Си Ен Ен в ефир. Десетки хиляди поданици на Хюстън бяха евакуирани поради наводненията в града.

Репортерката искаше да вземе изявление от майка с две деца, изживели ужаса да останат без дом и да се опасяват за живота си. Тъмнокожата жена обаче се вбеси.

Американската показа, че е чакала 36 часа за помощ дружно със своите деца. Развяла е бял байрак от къщата си, само че все пак спасителите са се забавили дълго време.

„ Нямахме храна, нямахме ток, никой не идваше. Вие седите тук и интервюирате хора в най-тежките времена. Това не е най-умното нещо, което може да извършите “, съобщи смутената жена, която беше настанена в особено построен център.

„ Хората страдат, а вие седите тук с камери и микрофони, и ни питате какво не е наред. Вие продължавате да държите микрофона пред лицето ми “, съобщи американката.

Ураганът „ Харви “ остави хиляди поданици без домове. Десетки са починалите и ранените в южните щати. В избавителните интервенции се включиха и военнослужещи, както и доста доброволци.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР