Потъналата вдън земя след скандалното си отстраняване от сутрешния блок

...
Потъналата вдън земя след скандалното си отстраняване от сутрешния блок
Коментари Харесай

Ани Цолова разбуни духовете в Нова телевизия! Водещата чука на вратата на bTV, иска грандиозна заплата!

Потъналата вдън земя след скандалното си премахване от утринния блок на Нова тв Ани Цолова по никакъв начин не се помайва, а интензивно си търси работа. Съвсем неотдавна плевенчанката е плюла на правилата си и е почукала на вратата на някогашните си работодатели от bTV, само че опитът й да се завърне в техния ефир не се е увенчал с триумф.

Цолова е имала персонална среща със мощния човек в малкия екран Флориан Скала, само че е сложила неизпълними финансови условия. Според изкушени в материята ходът на Ани е бил по-скоро ориентиран към актуалните й работодатели в Нова, в сравнение с е обвързван с действително предпочитание да премине при конкуренцията, твърди " Таблоид " без да се базира на съответен източник.

Амбициозната брюнетка просто се опитвала да вдигне цената си и да подсети своите шефове, че е извънредно време да я върнат на екран, както сякаш й бяха дали обещание още през лятото. Не е ясно какви искания е изявила към Скала Цолова, само че се шушука, че става въпрос за месечно заплащане от порядъка на 10 000 лв..

Трикът на хитрата лисица май е проработил, тъй като в коридорите на Нова тв настойчиво се приказва, че дълго чаканото й „ лайфстайл” предаване в последна сметка ще започва от идващия ефирен сезон. То обаче май още веднъж ще бъде публицистична говорилня и няма да има нищо общо със светската тема.

Продуктът на Цолова е готвен да размени в програмната скица изпарилата се „ Комбина” на Лора Крумова и Галя Щърбева. Предаването на двете дами беше позиционирано в неделния следобяд на гърба на „ 120 минути” на Светльо Иванов по bTV.

Темата за Цолова не се коментирала доста в Нова телевизия, защото редовите й сътрудници не знаят какво се случва с нея. Тези, които допускат къде се крие истината, избират да си мълчат, защото им е подредено от управлението да си държат езика зад зъбите.

Официално от медията настояват, че Цолова към момента се води техен чиновник. След свалянето си от ефир пък плевенчанката се покри в триетажната си къща в баровския квартал „ Драгалевци”, за чийто градеж прокуратурата ревизира приходите на нея и на брачна половинка й.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР