Постигнахме съгласие по отношение на програмата, която трябва да се

...
Постигнахме съгласие по отношение на програмата, която трябва да се
Коментари Харесай

Акад. Денков: Работим по състав на кабинет, опитваме се да влезем във времевата рамка на ГЕРБ

Постигнахме единодушие във връзка с програмата, която би трябвало да се приготви за ръководство, акцентира той
Работи се по проектосъстава на кабинета. Това сподели в коридорите на Народното събрание акад. Николай Денков от ПП-ДБ, който застана пред публицистите дружно с ръководителя на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Денков  уточни, че когато има подготвеност, съставът би трябвало да мине през националния съвет на партията.

На въпрос дали ще изпълнят настояването на ГЕРБ да показват имената на министрите до неделя, Денков отговори по този начин: „ Опитваме се да влезем във времевата рамка, която бе показана от сътрудниците от ГЕРБ. Казахме им ясно, че би трябвало да минем по наша процедура, която изисква време. Така че, ще се опитаме да бъдем оптимално бързи без да е за сметка на качеството “.

„ Постигнахме единодушие във връзка с програмата, която би трябвало да се приготви за ръководство. Важно е да се видят оптимално бързо специалистите, тъй като времето е малко, и в даден миг, в който ние от „ Продължаваме промяната “ изготвим документ, той да бъде оптимално непосредствен до това, което би могло да получи поддръжка от другата страна “, означи още Денков.

„ Днес ще има среща на работната група, обвързвана с финансите, тъй че да могат обсъдят дискусионните въпроси и по-късно да потърсят информация от Министерството на финансите “, уточни той.         

„ Всички работни групи на специалисти, което и през вчерашния ден беше спогодба сред нас, и през днешния ден се удостовери, стартират работа. Надявам се, че те доста експедитивно ще го вършат, тъй че да можем влезем в периодите, които взаимно сме си съставили “, увери Десислава Атанасова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР