Поставих кратки срокове на изпълнителите и възложителя за подобряване на

...
Поставих кратки срокове на изпълнителите и възложителя за подобряване на
Коментари Харесай

В последните месеци са забавени строително-монтажните дейности по ключовите жп отсечки

Поставих къси периоди на изпълнителите и възложителя за възстановяване на работните процеси по плана „ Модернизация на железопътната линия София – Пловдив: жп сектор Елин Пелин – Костенец “. Това съобщи заместник-министърът на превоза и известията Красимир Папукчийски при осъществяване на неочаквана инспекция в жп сектора Елин Пелин – Костенец.

По време на обиколката заместник-министър Папукчийски е установил, че в последните месеци са забавени строително-монтажните действия по основните жп прави. „ Няма да позволим да бъде ощетен държавният бюджет поради неналичието на готовност от страна на строителите “, безапелационен е той.

Красимир Папукчийски е изискал да му бъдат показани подробни разбори на работните стратегии, вероятни опасности при осъществяване на строителните действия, както и какви ограничения ще бъдат подхванати. В умозаключение заместник-министърът е отбелязал, че е значимо да бъдат усъвършенствани темповете на работа, с цел да се доближи до упования резултат за осъществяване на плана.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР