Поставеният под №2 на Sofia Open Феликс Оже-Алиасим даде виртуална

...
Поставеният под №2 на Sofia Open Феликс Оже-Алиасим даде виртуална
Коментари Харесай

Феликс Оже-Алиасим: Sofia Open е още една възможност да се представя добре през сезона

Поставеният под №2 на Sofia Open Феликс Оже-Алиасим даде виртуална конференция. Канадецът дебютира на шампионата в столицата.

" Първата задача е да бъда здрав. В момента се усещам подготвен. Sofia Open е още една опция да се показва добре през сезона. По-рано през годината играх на три финала, уповавам се да имам опцията да стигна до дуела за трофея и тук ", сподели Оже-Алиасим.

" Честно казано това беше нещо изцяло ненадейно, шокиращо. До момента на двойки не съм имал огромни резултати, само че в Париж всичко ни се получи. Заедно с Хуберт показахме добра игра във значимите моменти, а също така имахме и шанс, тъй като отразихме няколко мачбола във финала. Харесва ми да играя на двойки, тъй като по този метод съумявам в допълнение да развия уменията си на корта и дам освен това към играта си. Чувството да подвигна трофей е прелестно. За последно бях спечелил купа на един Чаланджър преди две години ".

" Да сме първите двама сложени е добър сигнал както за мен и Денис, по този начин и за целия канадски спорт. Да не забравяме, че и Вашек (Поспишил) също е тук и продължава напред. Ще бъде необикновено, в случай че в събота на финала играя с Денис. Определено ще е миг, който ще бъде специфичен и за двама ни. Но, на този стадий няма по какъв начин да знам дали ще стигна до финала, нямам кристално кълбо. Ще мога да отговоря в събота ".

" С Александър Донски сме играли постоянно като деца. Мога да кажа, че с него сме положителни другари. Относно Адриан Андреев - знам, че е млад и добър състезател, само че не го познавам и не мога да кажа нищо повече ", сподели още канадецът.
 Яник Синер започва с победа на Sofia Open
Яник Синер започва с победа на Sofia Open

Италианецът съкруши Мартон Фучович
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР