Постъпила е въззивна жалба до Апелативен съд - Варна от

...
Постъпила е въззивна жалба до Апелативен съд - Варна от
Коментари Харесай

Мейзер обжалва присъдата си

Постъпила е въззивна тъжба до Апелативен съд - Варна от юриста на Анита Ж., известна като Анита Мейзер, който апелира присъдата " отнемане от независимост " от 4 години и 6 месеца и размера на исковата молба на гражданския просител (150 000 лева.).

Това се споделя в прессъобщение на съда.

Припомняме, че подсъдимата беше приета за отговорна и за двете закононарушения, за които ѝ бяха повдигнати обвинявания. Първото - на 14 август 2016 година предизвиква гибелта на брачна половинка си по несъобразителност. Второто - на същата дата предлага рушвет на служител на реда в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна.

 Анита Мейзер остава зад решетките за още 4 години и 6 месеца
Анита Мейзер остава зад решетките за още 4 години и 6 месеца

Присъдата може да е апелира в 15-дневен период

За породената по несъобразителност гибел на брачна половинка си Мейзер беше наказана на затвор за период от 3 години и 6 месеца.

За предлагането на рушвет на полицейски чиновник за да не извърши служебните си отговорности Мейзер беше наказана на 4 години и 6 месеца затвор и санкция в размер на 8 000 лева Анита Мейзер ще изтърпи по-тежкото от двете санкции.

Въззивна тъжба до Апелативен съд - Варна е подадена и от Петранка Д., правоприемник на умрелия Николай Д. , в която се желае увеличение на присъда " отнемане от независимост ", както и нарастване на размера по гражданския иск до оптималния (300 000 лева.).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР