Постъпете разумно и инвестирайте правилно парите си, когато дойде време

...
Постъпете разумно и инвестирайте правилно парите си, когато дойде време
Коментари Харесай

Не си купувайте смартфон без тези 5 възможности

Постъпете рационално и инвестирайте вярно парите си, когато пристигна време за нов смарт телефон.

сп. HiComm

1. Оптималният размер

Каквото и да си приказваме, смарт телефоните стопираха да порастват, малко след 6 “ диагонал на екрана. Това е и оптималният размер на мъжка ръка, с цел да боравите комфортно, като максимумът при огромните ръце е 6.5 “. При дамите, удобен диагонал е към 5.5 “. Търсете максимума за вас.

2. Добър екран

Тук основни са два параметъра: Висока резолюция, най-малко 1080х1920 пиксела, с цел да се наслаждавате на детайлна картина, изключително значима при фотоси и видео и OLED технология. Последната превъзхожда LCD с по-контрастен облик и по-ниска консумация, което удължава живота на батерията.

3. Голяма батерия

Максимата е колкото повече – толкоз повече. 3000 mAh е минимума, а при някои нови модели потенциалът доближават над 4000 mAh, което ви подсигурява близо 2 дни живот без зарядно, при естествена приложимост. Бързото зареждане също е значимо. За образец ще ви кажем, че 45W зарядно при някои модели зарежда 50% от батерията за към 40 минути.

4. Най-добрата камера

Не се лъжете по броя мегапиксели, а вижте фотоси направени с нея. Новите модели към този момент имат по 3, 4, дори и 6 задни камери, които вършат всяка фотография по-добра, без значение дали е на мрачно или се движите. Ако си купувате нов смарт телефон главно за фотоси, изберете подобен, който има и ултраширок обектив и телефото, с най-малко 2х оптично приближение.

5. Гаранция и поддръжка

Традиционно подценяваме грижата за смарт телефоните след покупката им. Не се подвеждайте по онлайн покупки от чужбина на китайски марки, които на процедура нямат поддръжка в България, а заложете на потвърден бранд, който има формален сервиз в страната ни. Това ще ви спести доста главоболия, а в случай че планирате покупка на висок клас смарт телефон, разгледайте и предложенията за застраховка против кражба или строшаване на вашето устройство.

Кой е точният модел смарт телефон за вас можете да научите в новия брой на списание HiComm.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР