Посрещнахме август горещ и слънчев и ще му се наслаждаваме,

...
Посрещнахме август горещ и слънчев и ще му се наслаждаваме,
Коментари Харесай

10 идеи с панталоните, с които преминаваме стилно в горещите дни

Посрещнахме август парещ и безоблачен и ще му се любуваме, облечени в най-красивите си летни облекла. И защото от време на време ни се желае да облечем нещо друго от, пола или къси панталони, с които нормално „ се въоръжаваме “ в най-горещите дни, откриваме своето стилно избавление в ефирните необятни панталони.
               

За офиса избираме едноцветен модел в светли тонове, който комбинираме с риза или бял тишърт. С топ в същия цвят пък реализираме грациозен минималистичен тоалет. Връхната част може и да е или горнище на бански, към което да се добави блейзър или, в случай че някои от вас се любуват на отпуската си.
               

В този случай бихме избрали и някой от тези панталони в цветни принтове, които носим точно в най-топлите дни от лятото. Този сезон се завърнаха костюмите вид „ пижама “, тъй че в случай че имате риза или сако в същия десен, не се колебайте да ги разноските даже и по плажа.
               

Подчертаваме колорита на летните панталони и с подобаващи аксесоари, измежду които сламените шапки и чанти, равните чехли и цветните бижута, които са цялостен шлагер това лято. Затова постоянно търсим някой нов модел на.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР