Посрещачът на лидера в италианското първенство Сър Сейфти Конад (Перуджа)

...
Посрещачът на лидера в италианското първенство Сър Сейфти Конад (Перуджа)
Коментари Харесай

Иван Зайцев: Семейството е най-красивата ми победа

Посрещачът на водача в италианското състезание Сър Сейфти Конад (Перуджа) Иван Зайцев даде изявление пред уеб страницата на персоналния си спонсор Red Bull . " Царят " споделя по какъв начин бащинството и любовта са трансформирали живота му, а също споделя, че най-важната победа не е купа или купа. А фамилията му. Волейболистът разкрива и другата си страна: мъжът и бащата Зайцев.

" Отворих очите си към един свят, който не познавах, изцяло разбрах смисъла на думите отговорност, обич и пожертвувание ", споделя Зайцев, със същите думи, които спортистите употребяват, когато приказват за работа и резултати на високо равнище, само че с друг смисъл.
" Заслугата за всичко е на Ашлинг: имах шанс, че срещнах жена, която съумя да влезе в дълбините на душата ми. Любовта ме усъвършенства като човек, направи същото и с моята спортна кариера ". Това не е инцидентно, защото брачната половинка му Ашлинг Сироки, е и негов управител. Двамата имат две деца - Саша и Сиена (родена преди съвсем 3 месеца).
 zaytsev_ivan  zaytsev_ashling

" Да бъдеш татко е изобретение, тъй като децата порастват и се трансформират непрекъснато, само че с тях и аз за себе си построих огромна непоклатимост. Някои неща, които съм правил преди, освен не мога да ги върша, само че и нямам потребност. Интересувам се най-много от неща, които в действителност не съм имал и с помощта на фамилията ми го разбрах. "
За експерт на неговото равнище не е елементарно да се съчетае работата и фамилията. Начинът, по който Иван се преценява с поетите от него задължения, обаче се е трансформирал: " Имам доста мачове, само че в този момент усещам нужда да извозвам допустимо най-вече време вкъщи ", признава той. " Освен, че това оказва помощ на брачната половинка ми да израства и да възпитава децата, е значимо да поддържаме и здравословни връзки като двойка ".
Но в случай че спортистът Зайцев знае всичко, същото ли се отнася за бащата? " Само тъй като извозвам по-малко време у дома, спрямо жена ми, се пробвам да не съм прекомерно непоколебим в очите на децата си. Играя с тях, само че не се отхвърлям да покажа метода си на мислене и престижа си като татко. "

 zaytsev_perugia
Когато говорите със Зайцев, вниманието ви не може да не бъде привлечено от татуировките му - явно има и такива, отдадени на фамилията: " Те описват за страстите в моя живот. На лявата ми ръка са брачната половинка ми Ашлинг и синът ми Саша, които играят един с различен. Сега желая да направя една, с която да ознаменувам раждането на Сиена, само че към момента не съм имал време. "
Зайцев в този момент е състезател, който е достигнал цялостна зрялост. Бащинството също е трансформирало метода, по който е възприемал нещата в предишното: " Баща ми се състезаваше за съветския народен тим, а в предишното имахме търкания, само че в този момент, когато съм татко, разбрах и одобрих неговата позиция. Сега връзките ни са положителни. "

Говорейки за зрялост, даже и " неговата " Перуджа наподобява зряла, с цел да реализира задачите си на високо равнище, след първото място в постоянния сезон на Серия А1 и груповата фаза на Шампионската лига: " Сега идва най-хубавият миг - опцията да играя за двете съществени цели на сезона - евротурнирите и шампионата. Всеки играч мечтае да играе такива мачове. Мисля, че развиването на този сезон ни оказва помощ да създадем млад, само че упорит тим. Чувствам се подготвен и зареден, осъзнавайки обстоятелството, че никой не ни е дал нищо наготово и никой в никакъв случай няма да го направи. "

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР