Посредствените изяви на Манчестър Юнайтед от началото на сезона продължиха

...
Посредствените изяви на Манчестър Юнайтед от началото на сезона продължиха
Коментари Харесай

Уест Хем нанесе осма загуба на Манчестър Юнайтед във Висшата лига

Посредствените изяви на Манчестър Юнайтед от началото на сезона продължиха и при гостуването на Уест Хем в мач от 18-ия кръг на британската Висша лига. В Източен Лондон " алените дяволи " инкасираха проваляне с 0:2. Двубоят ще се запомни и с дебюта на 19-годишния бранител на манчестърци Уили Камбуала.


Първият прецизен удар в срещата пристигна в петата минута и бе насочен от левия бек на домакините Емерсон Палмиери, само че Андре Онана бе на мястото си. Двата тима играеха внимателно и рядко застрашаваха вратарите в първия половин час, само че заключителните 15 минути на откриващата част бяха за Юнайтед. Антони не затрудни Алфонс Ареола с първия прецизен удар за гостите, само че по-късно можеше да се трансформира в помощник за гол на Алехандро Гарначо. Бразилецът откри аржентинския си съотборник на отлична позиция, само че Гарначо не съумя да насочи добър изстрел и Ареола се намеси. Последваха още няколко хубави офанзиви за манчестърци, само че без резултат.

В началото на второто полувреме Джаред Боуен, който преди три дни отпразнува 27-ия си рожден ден, стреля рисково с глава и провокира веща интервенция на Онана. От другата страна Гарначо чакаше да открие резултата, само че Курт Зума се намеси уверено. В 72-та минута " чуковете " поведоха посредством Боуен, който оползотвори съвършено подаване на Лукас Пакета. Английският национал получи топката с външен фалц и настойчивостта му докара до смяна на нулевото тъждество, откакто в началото Онана съумя да се намеси, само че нямаше какво да стори при добавката на офанзивния футболист на домакините. Шест минути по-късно неточност на 18-годишния гений на гостите Коби Мейно докара до бърза композиция сред Кудус и Пакета, приключена от някогашния състезател на Аякс с обмислен шут с десния крайник. Това дефинитивно пречупи съпротивата на Юнайтед, който до края не сътвори огромни рискове пред вратата на Ареола.

Така отборът на Ерик загар Хаг не съумя да надгради над нулевото тъждество на " Анфийлд " предишния уикенд, губейки за осми път от началото на акцията в Премиършип. " Червените дяволи " са осми в таблицата с 28 точки, като бяха изпреварени от днешния си противник, който е към този момент на шеста позиция с тъкмо 30 пункта.

За Юнайтед не следва по-лек дуел, като на 26 декември отборът посреща играещия ужасно Астън Вила на " Олд Трафорд ", до момента в който Уест Хем ще гостува на Арсенал в лондонско дерби два дни по-късно. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР