Посредникът е... невинен. Просто си върши работата и все пак

...
Посредникът е... невинен. Просто си върши работата и все пак
Коментари Харесай

Мартин Пенчев в търсене на най-неприятните професии у нас

Посредникът е... почтен. Просто си прави работата и въпреки всичко обира цялата отрицателна реакция, изключително когато става въпрос за даване на призовки до адрес, твърди Мартин Пенчев.Добрата вест за тези, които се занимават с това отговорно, само че неблагодарно дело, е че рядко са на цялостен работен ден. Според водещият на рубриката за свободно говорене по Дарик обаче има и други неприятни специалности, в които положителните вести би трябвало да се търсят отвън работното място. И към така наречен призовкар прибавя:

Посредникът сред клиент и личен състав в заведение - готвач, барман... е друга специалност, в която би трябвало да си доста съсредоточен върху личните си светли мисли, с цел да не се отровиш от претенциите и от време на време справедливия яд на клиента. Тойзабравя, че виновността не е на келнера, само че уви - светкавиците постоянно улучват първонего.

Посредникът сред този и другия свят-реаниматори, патоанатоми и чиновници към обредния комплекс на Гробищен парк, все специалности, които изискват в действителност да се извисиш над нещата и да виждаш светлината в края на тунела.

Посредникът със скобите - да, тези хора може и да закопчават колите, само че с цел да го създадат би трябвало да са получили сигнал в системата. Не е по тяхна персонална преценка. Те самоси правят работата. Вестители на положителната вест, че колата ще бъде освободена от скоба с тяхна помощ. За жал, в мига на появяването им се сблъскват челно с типичната бургаска експанзия, която са принудени да прескочат с безмълвие. Търпеливи, жертви на незаслужена злоба и изпълнителни, справедливо застават в челната тройка като същински стоици.

Кои специалности още могат да бъдат включени в класацията, чуйте предложенията в звуковия файл:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР