Ideal Standard спечели три отличия в престижните награди за продуктов

...
Ideal Standard спечели три отличия в престижните награди за продуктов
Коментари Харесай

Ideal Standard с награди Red Dot 2024 за три нови колекции

Ideal Standard завоюва три оценки в влиятелните награди за продуктов дизайн Red Dot Awards 2024 за три свои нови сбирки.

Всяка година тези награди се присъждат на артикули, които се отличават с хармония, функционалност, просветеност и иновативност – с други думи, с извънреден дизайн.

Тази година журито избра новите за 2024 година сбирки: La Dolce Vita, Alu+ и Solos, единствено седмици откакто същите завоюваха премията iF на International Forum Design.

Първата наградена бе сбирката за изцяло обзавеждане за баня La Dolce Vita®, която улавя същността на спокойния италиански метод на живот с елегантния си дизайн. Колекцията ще бъде показана на пазара през юни. Тя включва необятна гама от умивалници, тоалетни чинии, смесители, вани и мебели, чиито линии съчетават геометрични и органични форми за непреходна хармония.



Втората наградена сбирка е Solos, впечатляваща комбинация от мивка и интегриран смесител, както и елегантни решения за душ. Изработени от реформаторски материали, те оферират съвременен разкош и комфорт за всекидневието.



Третата наградена сбирка е Alu+, наблягайки устрема към резистентност с използването на изцяло рециклируем алуминиев материал без наличие на хром и никел. Alu+ предлага също водоспестяваща технология и практични решения за предпазване на козметиката, изключително значимо за дребни пространства. Предлага се в три матирани повърхности в съвременни цветове.



Наградените произведения са изцяло съвместими с останалите артикули от необятното портфолио на марката Ideal Standard в разнообразни категории, предлагайки цялостни решения с новаторския метод Singular™. Той е основан, с цел да улесни подбора на артикули, да подтиква творчеството и да опрости процеса на планиране на банята за архитекти, дизайнери, търговци и крайни консуматори.

Като един от най-големите състезания за дизайн в международен мащаб, премията Red Dot преглежда хиляди кандидатури годишно. От основаването си през 1955 година, влиятелното отличие Red Dot служи като международно приет знак за предимство в дизайна.

Ян Петер Тевес, основен изпълнителен шеф на Ideal Standard, сподели: „ Развълнувани сме, че Red Dot още веднъж удостовери ангажираността на Ideal Standard към съвършенството в дизайна. Чрез съчетание на авангардна технология с новаторски дизайн, нашите сбирки са отдадени на това да въодушевяват за творчество по този начин, че архитекти, дизайнери и крайни консуматори да могат да основават непреходни елегантни пространства. Спечелването на три награди е доказателство за качеството на нашите артикули, а получавайки ги незабавно след тройната победа в състезанието iF Design е в действителност прелестно достижение. “

За повече информация по отношение на печелившите сбирки на Ideal Standard посетете: www.idealstandard.bg
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР