Посолството на Република България в Република Южна Африка търси още

...
Посолството на Република България в Република Южна Африка търси още
Коментари Харесай

Търсят още информация от властите в ЮАР за убийството на Къро

Посолството на Република България в Република Южна Африка търси още информация по формален ред от управляващите в страната за убийството на българския предприемач Красимир Каменов, прочут с прякора Къро, и брачната половинка му, оповестиха от Външното ни министерство. Веднага след постъпването й ще я съобщи на способените управляващи в България.

До този миг публична информация от съответните управляващи в страната на акредитация не е получена в българското задгранично посланичество, което е открило и поддържа действен контакт с способените органи и служби.

Всяка постъпваща от посолството ни в Република Южна Африка информация се предава в действен порядък на Министерството на вътрешните работи по подготвеност, оповестиха още от Външно.

Името на предприемача е свързвано с редица знакови закононарушения.

Красимир Каменов /Къро/ бе разгласен за търсене с алена бюлетина на Интерпол по искане на българските управляващи. Той се търси по съмнения за опасност за ликвидиране, изнудване и ликвидиране. 

Той е обвинен и в подбуждане за убийството на някогашния служител на реда Любомир Иванов, който беше убит в столичния квартал " Лозенец " предходната година. Това се случи, дни откакто на пресконференция  главният прокурор Иван Гешев Каменов го разгласи за участник в скица за търговия с въздействие, даже поддържа със записи това. От прокуратурата нарекоха това " скрит план " за събаряне от поста на полицейски началници и на самия Гешев. 

Той трябваше да бъде задържан, ако бъде арестуван.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР