Посолството им е наредило да има кабинет и затова ще

...
Посолството им е наредило да има кабинет и затова ще
Коментари Харесай

Петър Волгин: Посолството нареди на марионетките на Големия брат да има кабинет и затова ще има

Посолството им е наредило да има кабинет и по тази причина ще има. Ето за какво вчерашните аматьорски осъществявания бяха толкоз жалка демонстрация на подправена автономия. Едва ли е имало обикновено мислещ човек, който да е взел насериозно вчерашните театрални осъществявания на ръководещите. Така написа в собствен пост журналистът Петръ Волгин.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Едва ли е имало обикновено мислещ човек, който да е взел насериозно вчерашните театрални осъществявания на ръководещите – договарянията били зациклили, щели сме да вървим на избори и други небивалици. Всичко това щеше да е правилно, в случай че имахме ръководещи със свободна воля. Тези са всичко друго, само че не и такива. Тези са марионетки на Големия брат и вършат единствено това, което Посолството им подреди да създадат. Сега Посолството им е наредило да има кабинет и по тази причина ще има. Ето за какво вчерашните аматьорски осъществявания бяха толкоз жалка демонстрация на подправена автономия. Управляват ни прислужници и дейностите им постоянно ще бъдат слугински.

 

 

Бяхме помолени от Политическа партия за още малко време. Това разгласи Мария Габриел пред президентството, откакто Румен Радев й връчи мандата, напомня SafeNews.

„ Поемам с чуство за отговорност номинацията ми да бъда министър-председател. Поемам този мандат с чуство на отговорност, тъй като споделяме, че България има потребност от непоклатимост. Но тази непоклатимост би трябвало да въз основа на ясни правила, на гласност, бистрота, равнопоставеност “, съобщи Габриел пред публицисти.

Тя разгласи, че с Политическа партия са пристигнали дружно, тъй като са били помолени за още малко време

„ В оптимално малко време се надявам да сме сподобни да го покажем и в идващите 24 часа да завършваме договарянията. Споразумението и Министерски съвет вървят в пакет. За нас е значимо всичко да бъде изговорено и да излезем с позиция, в която да споделяме, че ние сме дружно, тъй като имаме тези правила “, добави Габриел.

По думите й Политическа партия и ГЕРБ нямат разлики във връзка с целите за страната.

„ Моля ви да ни дадете опцията в оптимален къс период да го изговорим. Седем дни е период, който аз не одобрявам “, сподели още тя.

Преговорите не престават още този следобяд.

 

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР