Последователи на премиера Бойко Борисов в социалните мрежи се питат

...
Последователи на премиера Бойко Борисов в социалните мрежи се питат
Коментари Харесай

Eто го порасналия внук на Борисов (снимки)

Последователи на премиера Бойко Борисов в обществените мрежи се питат за какво той съвсем престана да разгласява фотоси на внука си, който носи неговото име. Обяснението е в огромната претовареност на министър-председателя, който е в предизборна акция, както и в безкрайния скандал с жилищата на властта, който измести от дневния ред политическите тематики.

Първородният внук на Бойко Борисов продължава да бъде звезда в Интернет, макар че дядо му в последната една година е спестовен на техни общи фотоси. Малкият Бойко е към този момент пораснало момче и неотдавна се радва на чисто нова прическа, оповестява „ Ретро “.
 Eто го порасналия внук на Борисов (снимки)

3-годишният правоприемник на премиера се е разделил с бебешките си къдрици и към този момент е късо подстриган като млад благородник. До втория си рожден ден внукът на Борисов бе с дълга чуплива коса, само че по негово предпочитание и с утвърждението на мама Венета трансформирали стайлинга му. Въпреки това приликата с дядо му, когато е бил невръстно дете, продължава да съществува и да поразява пенсионерите в Банкя, пред чиито очи е израснал министър-председателят. На 31 януари тази година Бойко-младши отпразнува своя трети рожден ден. Голямата смяна в всекидневието му е появяването на неговото по-малко братче Иван, което през идния юли ще навърши 1 годинка.

Премиерът към момента не е срещнал публично многохилядните си почитатели в обществените мрежи с внук №2, само че и него обгрижвал със същата любов и внимание. Бойко-младши по никакъв начин не ревнувал от наличието на бебето вкъщи, а таман противоположното – чувствал се горделив батко и нямал самообладание братчето му да порасне, с цел да играят дружно. Сега в детските занимания му партнирали майка му Венета, татко му Иван и братовчедите му – близнаците Красимир и Борис – внуци на сестрата на водача на ГЕРБ – доктор Красимира Иванова.

Най-любими обаче си оставали игрите с дядо му, с който дружно упражнявали, играели футбол и карти. Бойко-младши се увличал и по технологиите и работел по-добре от всеки възрастен със смарт телефоните и таблетите. По това в фамилията на премиера предричали, че го чака ярко бъдеще в точните науки. Още с раждането му пък астролози пресметнаха, че съгласно датата, на която се появи, би могъл да откри реализация в областта на науката, политиката, медиите, астрономията, галактическите проучвания и телекомуникациите.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР