Последното (засега) звездно бебе за 2022 г. е това на

...
Последното (засега) звездно бебе за 2022 г. е това на
Коментари Харесай

Така се празнува син! Митко от "Един за друг" вдигна тежък купон с много алкохол

Последното (засега) звездно бебе за 2022 година е това на Поля и Митко от " Един за различен ". Двамата станаха родители на Никола точно на Коледа, а реалити двойката не стопира да получава честитки за хубавата вест.

Междувременно обаче се случи това, което по принцип се случва при подобен мотив - бащата събра семейство и близки, с цел да почерпи. Но тук даже не е ставало въпрос просто за почерпка, а за тежки софри, доста танци, певица и алкохол:

Виж още: Камелия: Никой не ме познава! Има моменти, в които съм на ръба, само че не съм страшилище!

В поредност от сторита се вижда тежкият ваучър, който май не е бил в заведение, а в учебна стая. 

От последвалите сторита разбираме още, че купонът е траял с певица, поздравила гостите онлайн, а бабите са танцували и хоро. 

Все още не знаем по какъв начин тъкмо е родила Поля - дали след секцио или с обикновено раждане. Учителката от Мездра искаше да роди по натурален път, само че, както се знае, от време на време събитията постановат решения, разнообразни от желанията. Важното обаче е, че всичко е наред и с Поля, и с Никола.

Виж още: Тъжни празници: Денис Теофиков не е пропуснат, гаджето му тъжи точно на Коледа

Поля и Митко оповестиха, че чакат бебе в края на октомври. Двамата до края отговаряха на въпроси, свързани с бременността, само че по този начин и не споделиха какъв пол ще е бебето и на какво име са се спрели.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР