Последното място, на което се вижда неуморният в трудоустройването си

...
Последното място, на което се вижда неуморният в трудоустройването си
Коментари Харесай

Лорер иска да води евролистата на ППДБ, след като не стана ЕК-комисар и шеф на БНБ

Последното място, на което се вижда неуморният в трудоустройването си някогашен министър и настоящ редови народен представител Даниел Лорер не е началник на БФС през пролетта, както гласи настоящ анекдот. Той си е харесал водачеството на евролистата на ППДБ. Даже придобива парцел в евростолицата по този мотив.

Неуспелият претендент за еврокомисар на България , отритнат персонално от Урсула фон дер Лайен заради незадоволителна подготовка, който е също по този начин неуспешен претендент за гуверньор на Българска народна банка, обаче не среща огромно схващане, изключително в средите на Демократична България и най-много на ДСБ.

Напомняме, че това е единствената партия с европейска легитимация в обединението ППДБ, чийто сегашен евродепутат Радан Кънев е и естественият избор за лидер на листа освен поради опита, само че и поради подготовката си.

Още повече, ДСБ няма нито министър, нито градски кмет, нито какъвто и да било различен пост във властта – всичко е за Политическа партия. Въпреки че точно партията на Костов обезпечи със своя личен електорат софийското и варненското водачество за ППДБ – единствените забележими политически триумфи на цялата коалиция. Която отново само и единствено поради ДСБ е наричана дясна.

Радостина Тонева

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР