Последното изречение на Андрей Гюров за връщането на промяната е

...
Последното изречение на Андрей Гюров за връщането на промяната е
Коментари Харесай

Биков: България е започнала да прилича на Кирил Петков

Последното изречение на Андрей Гюров за връщането на смяната е като опасност за цялото българско общество. Изключително необичайно ми е вашето самочувствие да коментирате персоналния състав на проектокабинета. В това държавно управление няма шарлатани, има хора, чиито биографии могат да бъдат тествани, подложени на критика и обсъждани. Това сподели от парламентарната естрада Тома Биков от ГЕРБ-СДС.

Според Тома Биков в по-голямата си част в държавното управление на „ Промяната “ е имало самодейци без биографии и капацитет за ръководство. По думите му България е почнала да наподобява на Кирил Петков, което Биков дефинира като „ тежка контузия за цялото българско общество, която би трябвало да бъде лекувана “.

„ Ние предлагаме като опция на вашето държавно управление това програмно държавно управление с ясното схващане, че то е радикално друго от вашето и няма по какъв начин да бъде подкрепено от вас “, съобщи той и добави, че Политическа партия са главен политически конкурент на ГЕРБ-СДС. „ Ние нямаме нищо общо с вас, не желаеме да имаме нищо общо с вас и няма да имаме нищо общо с вас “, сподели още Биков във връзка с Политическа партия. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР