Последно време се разрази истинска надпревара за дисплеи на смартфоните,

...
Последно време се разрази истинска надпревара за дисплеи на смартфоните,
Коментари Харесай

Oppo представи първата в света предна камера, вградена под дисплея

Последно време се развихри същинска конкуренция за екрани на смарт телефоните, които заемат колкото се може повече повърхност от предния панел на устройството. Това е и повода да се вършат най-различни взаимни отстъпки с слагането на предната камера и другите модули. Но същинският софтуерен дзен ще бъде слагането на камерата за автопортрети непосредствено под екрана, както това стана със скенерите за пръстови отпечатъци.

Oppo последователно си извоюва името на компания, която една от първите употребява най-новите технологии в своите смарт телефони. Това бе потвърдено за следващ път по време на събитието MWC Shanghai , на което компанията показа своя технология за слагане и потребление на камера под екрана на екрана. Първата информация за тази камера се появи в уеб пространството при започване на месец юни.



Oppo заяви, че в екрана се употребява нов вид транспарантен материал, който взаимодейства с променената конструкция на пикелите и обезпечава добра бистрота, даваща опция да се вършат фотоси. Интересното в този случай е, че е допустимо потреблението на по-мащабна оптика с с огромна светлосила. И още, региона на екрана, покриваща камерата, поддържа сензорно ръководство – т.е., качеството на екрана не е понижено спрямо стандартните решения.

Производителят знае, че това решение леко понижава качеството на фотосите. Oppo добави, че усъвършенства материала, намиращ се над камерата и че създава профилирани логаритми, които вземат решение този проблем.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР