Последно време бързото зареждане на акумулаторната батерия на смартфона стана

...
Последно време бързото зареждане на акумулаторната батерия на смартфона стана
Коментари Харесай

Класация на смартфоните с най-бързо зареждане на батерията

Последно време бързото зареждане на акумулаторната батерия на смарт телефона стана доста значимо. Докато по-рано потенциалът от 3000-4000 mAh се считаше за сериозен индикатор, в този момент е нещо нормално. Но самостоятелната работа на смарт телефоните не се усили – усилиха се размерът на екраните и бързодействието. Както преди, мобилният телефон би трябвало да се зарежда постоянно и последователно всички производители започнаха да употребяват технологии за бързо зареждане.

PhoneArena сформира ранглиста на смарт телефоните, които се зареждат най-бързо, показана във тип на таблица.



В първата колона е показан потенциалът на батерията, във втрия – времето на зареждане в минути. Обърнато е внимание на времето на зареждане по отношение на потенциала на батерията. Последната колона демонстрира какъв брой милиамперчаса се зареждат за една минута. Според този рейтинг, най-бързо се зарежда смарт телефонът Huawei P20 Pro.

Уеб порталът е съставил и рейтинга на най-бързите технологии за бързо зареждане, употребявани в смарт телефоните към сегашен ден.



Само преди 5 години не можеше и да се мечтае за сходна скорост на зареждане. В тази област се правят доста проучвания и се вижда, че технологиите се развиват. Но въпреки това, използваме все същите литиевойонни акумулаторни акумулатори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР