Последният в класирането на Втора лига на МФЛ-Варна - FC

...
Последният в класирането на Втора лига на МФЛ-Варна - FC
Коментари Харесай

Последният в класирането изненада кандидат-шампиона във Втора лига на МФЛ-Варна

Последният в класирането на Втора лига на МФЛ-Варна - FC INTERSTARS, изненадващо победи с 5:3 водача Grey goose в мач от 23-ия кръг на конкуренцията. " Сивите гъски " се нуждаеха единствено от точка, с цел да гръмнат шампанското за шампионската си купа, само че бяха надиграни. " Звездите " вкараха цели четири безответни гола през първото полувреме. Айдън Яриф откри резултата в 3-ата мин., а по-късно Тодор Дилов осъществя хеттрик (6`, 13`, 15`). Габриел Атанасов означи две попадения за водача в 21-ата и 34-ата мин., а Добромир Николов направи 5:2 в 37-ата. Крайният резултат бе завършен секунди по-късно от Тони Атанасов.

``
реклама
МФК TNT победи с 3:1 МФК Владислав и по този метод съкрати дистанцията до първото място на 11 точки. До края на шампионата обаче остават единствено четири кръга и надали " динамитите " ще съумеят да се преборят за трофея. Всички голове паднаха в последните минути на дуела, като Владислав откри посредством Венелин Георгиев, само че TNT обърна с две попадения на Петър Добрев и едно на Атанас Алексиев.
В различен мач от този кръг АФК Албион победи третия MFC PULSE с 2:1. " Островитяните " дръпнаха с 2:0 още до втората минута след два гола на Антон Балев, а противник им понижи посредством Красен Георгиев в 16-ата.
Сони-М победи с 4:3 МФК Хищници, като замалко да направи четвъртото си 4:4 през сезона. Петият в класирането поведе с 4:0 още през първото полувреме, в което Йордан Николов и Симеон Тодоров се разписаха по два пъти. След почивката Борислав Алексиев, Диан Найденов и Павел Неделчев вкараха за Хищници, само че силите на отбора не стигнаха за тъждество.
АФК Абсолют записа седмия си триумф в шампионата, като надигра с 5:2 МФК Ботев-18. Два гола за триумфа вкара Деян Хаджийски, а по един път точни бяха Светослав Тодоров, Кенан Хюсню и Бертан Рахим. За " канарчетата " попаденията бяха дело на Стилиян Тръпков и Стоян Данаилов.

МФЛ-Варна, Втора лига - 23 кръг:
АФК Абсолют Варна - МФК Ботев 18 5:2
MFC Pulse - АФК Албион 1:2
МФК TNT - МФК Владислав 3:1
MFC Grey Goose - FC INTERSTARS 3:5
Сони-М - МФК Хищници 4:3

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР