Последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България, Емил

...
Последният треньор, извел Левски до шампионската титла на България, Емил
Коментари Харесай

Емил Велев: Всичко може да се случи, Мъри ще е по-подготвен от Пардю

Последният треньор, извел Левски до шампионската купа на България, Емил Велев гостува в предаването " Арена спорт ", с цел да разяснява идния край за Купата на България сред " сините " и ЦСКА.

Бившият ментор показа, че в мачове като този всичко може да се случи без значение от формата и на двата тима.

" Имало е доста такива дербита, в които единият тим е бил определян за любимец, само че другият тим съумява да надскочи себе си. Всичко може да се случи. Може и по-слабият тим да победи или да се стигне до продължения и дузпи. Смятам, че и двамата треньори ще надъхат футболистите си да изиграят един страховит дуел ", съобщи Велев.

Специалистът, който сега работи във Вихрен (Сандански) разяснява и треньорският двубой сред Станимир Стоилов и Алън Пардю.

" Мъри има преимущество, тъй като е взел участие и като футболист, и като треньор в сходни финали. Доколкото знам Пардю не разполага с сходен опит изключително в България. За една година тук не считам, че може да се приготви до толкоз, че да изненада тима на Левски. Мъри ще бъде по-подготвен от Пардю ", показа Емил Велев, който като футболист на Левски на два пъти победи с купата през 1982 и 1984 година.

Целия диалог с Емил Велев вижте във видеото

Автор: Илиян Енев
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР