Последният сезон на приключенското риалити роди много страсти между участниците,

...
Последният сезон на приключенското риалити роди много страсти между участниците,
Коментари Харесай

Сватбени камбанки! Няма да повярвате коя любимка от „Игри на...

Последният сезон на приключенското риалити роди доста пристрастености сред участниците, само че някои от тях се въздържаха от трепети вътре, а оставиха любовта да избухне с цялостна мощ в действителния живот

 

Eдна от най-атрактивните участнички в тазгодишния сезон на приключенското риалити предаване „ Игри на волята " шампионката по бодибилдинг Ралица Кашинова възнамерява женитба. Тя и приятелят й Венцислав Георгиев, който има оценки в същия спорт - мъжка категория, са сгодени от няколко месеца насам. Това стана ясно, откакто русокосата фитнес моделка се появи на дребния екран с голям елмаз на ръката си. Според осведомени церемонията ще е тази година и по- особено през есента, написа „ Галерия ”.

До предлагането се е стигнало след дълга връзка. Двамата са отличен тандем както в персонален, по този начин и в професионален проект, защото спортът е общата пристрастеност, която ги събира. Повече за връзките им тя разкри в един от последните за миналата година епизоди на кулинарното шоу „ Черешката на тортата “, където се изяви дружно със съотборниците си - Генчо, Мирослава, Димитър и Виктория. „ Рали, този пръстен на ръката? “, по този начин стартира един от по-интересните диалози в предаването. Въпросът пристигна от Мирослава, която предизвика русокоската да изплюе камъчето.

Оказа се, че половинката на риалити звездата й предложил точно на рождения си ден. " Бяхме се събрали доста огромна компания и изненадващо ми предложи, аз въобще не чаках “, споделя тя. Казала е „ да ” на фона на обичаната им ария. Дни по-късно, Рали показа и „ рецептата " за щастлива връзка. „ На първо място поставям обич, пристрастеност, привличане и обвързаност. Химията е определяща за капацитета на една връзка. Подкрепата - за нас тя е в основата на връзките ни. Всеки има фантазии, цели и стремежи.

Заедно се борим за тях, до момента в който не станат действителност, без да си пречим, без да се ограничаваме и да отхвърляме желанието на другия! Приятелство - то прави връзката постоянна. Винаги споделяме един на различен, решаваме проблемите си дружно и се радваме на хубавите моменти, още веднъж дружно. Постоянно имаме тематика на диалог и можем да разчитаме един на различен, във всеки един миг. Родени сме да побеждаваме и точно успеха ни събра. Спортът ни сплотява и няма нищо по-хубаво от това, да гледаме в една посока и да се развиваме в една сфера ”, разяснява тя.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР