Последният състезателен уикенд на Фернандо Алонсо като пилот на Алпин

...
Последният състезателен уикенд на Фернандо Алонсо като пилот на Алпин
Коментари Харесай

Алонсо обяви за какво ще се бори в неделя

Последният спортен уикенд на Фернандо Алонсо като водач на Алпин към този момент стартира, а двукратният международен първенец разгласи каква ще е задачата му за Гран При на Абу Даби. Алонсо отстъпи колата си за Джак Дуън за първата свободна подготовка, която той прекара в бокса.

Алпин се бори с Макларън за 4-ото място в крайното класиране при конструкторите и след надпреварата в Сао Пауло тази цел наподобява по-реална, защото Алпин има 19 точки задатък едно съревнование преди края.

„ Не мисля, че този уикенд ще сме покрай Топ 3, само че се надявам да сме пред другите тимове в средата на колоната, да сме пред директните ни противници и да приключим взаимната ни работа с добър резултат ”, изясни испанецът.
 Алонсо „ няма самообладание “ да си тръгне от Алпин Алонсо „ няма самообладание “ да си тръгне от Алпин
Алонсо обаче предвижда, че надали Алпин ще успее да повтори мощното си показване от Сао Пауло, главно поради разликите в характерностите на двете писти.
 Люис Хамилтън с най-хубаво време в първата подготовка в Абу Даби Люис Хамилтън с най-хубаво време в първата подготовка в Абу Даби
„ Този сезон имаме възходи и спадове по повод представянето ни на пистата – добави Алонсо. – Но най-слабата ни страна се оказа надеждността. Надявам се да сме бързи, само че не мисля, че ще повторим представянето ни от Бразилия. ”

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР