Последният път, когато бях в “Слънчев бряг” преживях такъв стрес,

...
Последният път, когато бях в “Слънчев бряг” преживях такъв стрес,
Коментари Харесай

На „Слънчев бряг“ лекари не лекуват българи*

Последният път, когато бях в “Слънчев бряг” претърпях подобен стрес, че към този момент пета година не съм стъпила на българското Черноморие. Отидохме с другарка и със сина ѝ -тийнейджър за дълъг уикенд през август. Няма да разясня мръсния плаж, скъпите чадъри и шезлонги, отвратителната храна на галактически цени, мега-скъпите плодове. Това разяснява в профила си във „ Facebook “ Соня Колтуклиева.

На третата заран младежът се разсъни с болки в стомаха, повръщане, бледен като платно. Много мъчно научихме къде има медицински пункт. Заведохме момчето, което се утежняваше с минути, примрели от боязън в един хотел с медицински пункт. Без грам да се трогне лекарят сподели, че лекуват единствено чужденци - български доктор в български курорт!- а пък, с цел да сложат детето на система, би трябвало да се заплати предплатено. Не устоях. Свалих шапката и очилата и споделих: незабавно му слагайте системи, че ще помета “Слънчев бряг” с вас. Сториха го. Лекарят взе да се изяснява с мен, че всяко лято има зараза от инфекции, тъй като морето е мръсно. Обаче за това не се приказва.

Оказа се, че синът на приятелката ми се е разболял, тъй като плуваше в морето, а пък ние двете с майка му останахме невредими, тъй като влизахме единствено в басейна на хотела.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР